Bedő Imre kapta a Magyar Családokért Díjat

A Magyar Asszonyok Érdekszövetsége a Férfiak Klubja alapítójának, Bedő Imrének ítélte oda idén a Magyar Családokért Díjat és az ezzel járó plakettet és díszoklevelet a Parlament Felsőházi termében. Immár nemcsak példaképeket állít, hanem ő maga is példaképpé vált!

Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár a méltatás után dr. Horváth Ildikó, egészségügyért felelős államtitkár és Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége elnöke adta át az elismerést a Férfiak Klubja alapítójának. A díj megerősíti a hitet abban, hogy Bedő Imre és a Férfiak Klubja küldetése hiánypótló a férfi-nő szövetség megerősítése érdekében, a családok, a jövő generáció és a magyar társadalom számára.

- Köszönöm szépen, hogy utamra leltem. Köszönöm a sok támogatást és bizalmat. A családi értékek képviseletében a legtermészetesebb módon köszönöm a szüleimnek, feleségemnek és gyermekeimnek, hogy élhetem azt, amiről beszélek, írok! Továbbá köszönöm szépen a csapatomnak! Minden elismerés erőt ad. Köszönöm szépen a megtiszteltetést Szőnyi Kingának és a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének. Külön köszönöm mindazoknak, akik segítik, támogatják a munkánkat. Hozzánk hasonló, mellettünk élő Férfiak és Nők terjesztik tartalmainkat, könyveimet, szerveznek eseményeket, erősödő közösségeket. Befolyásos, tehetős, kiemelendő szellemi kapacitású Emberek állnak mellénk, mert megértették, hogy a Férfiak Klubja misszió nem egy divathullám, hanem a társadalomszervezés alapvető pillérének utolsó pillanatban történő megerősítésével foglalkozik. A társadalmi siker biztosítása mellett az egyéni boldogulás útját is mutatjuk, láttatva, hogy ez megbonthatatlanul összefügg a jövő generációk családképességével, családi sikerével. Hosszú távú célt adva, ami miatt érdemes egyedül és közösen is tervezni, ami miatt van értelme összefogni ketten, tizenöten, tizenötmillióan. Ami miatt újra érezzük, hogy a jövő nem valami tőlünk független folyamat eredménye, ami felé csendes megadással sodródunk, hanem épphogy a mi gerincünk megerősítése, a mi példánk, döntéseink, cselekedeteink, a mi prioritásaink építik azt. Minden percben, minden nap. Otthon! - hangsúlyozta Bedő Imre.

Bedő Imre teljes beszéde és a laudáció az alábbi videó elindításával hallgatható meg:

A Férfiak Klubja célja, hogy meg kell erősíteni férfi és nő szövetségét, újra kell építeni a férfivá válás útját, vissza kell vezetni a férfiakat a családjukba. A családokért, a nőkért, a jövő generációkért. Egy élhető, boldog világért. Ez a Férfiak Klubja missziója. Bedő Imre társadalmi léptékben tárta fel, hogy mit kell tenni, és tiszta szívvel, minden erejével cselekszik is Kárpát-medence szerte. Szervezete több nagysikerű társadalmi kezdeményezést indított útjára, mint a Vállvetve Apával, a Kultúrát Apától, a Férfi Felelősség Fája, a Gránit Oroszlán Példakép Díj. A „Férfienergia” és „A megbízható férfi” című könyveit közel harmincezer háztartásban forgatják. A Férfiak Klubja család- és jövőépítő tartalmaival milliókat táplál, személyes előadásaival tízezreket ér el rendszeresen. A legkomolyabb orgánumok, szellemi műhelyek kérik a véleményét, igénylik a gondolatait. Apa-fia és Apa-lánya táborokat, Apa-fia köröket hozott létre, mindet abból a célból, hogy a jelen és a jövő férfijait megerősítse céljaikban, identitásukban. Hisz a férfiakra ma nagyobb szükség van, mint valaha, és a nőknek, a családoknak, a jövő generációknak, az egész társadalomnak erős férfiak kellenek.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk