Ridikül - 2014. október 2.

Jakupcsek Gabriella egyik Ridikül műsora a teljes terjedelmében a Férfiak Klubjával foglalkozott. Beszélgetés Kovács "Koko" Istvánnal, Süveges Gergővel és Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával.

A riporternő ebben a különleges műsorban - a szokásoktól eltérően - férfi-meghívottakkal beszélgetett és a meglepetésvendég volt egy hölgy: Szentpéteri Csilla zongoraművésznő. Komoly témákat feszegettünk a Férfi-értékek és a férfiasság kapcsán.

A Férfiak Klubja közösségének együttes érdeme, hogy felfigyeltek a munkánkra! A média is értéknek tartja az általunk képviselteket eljuttatni az emberekhez. Hasznos és van értelme annak, amit Veletek együtt teszünk!

Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    Algol

    2015. április 22 16:25
    Nagyon konstruktív beszélgetés volt. Egy gondom van csak: Le kellene szokni az önblamálásról, hogy jópofának tűnjek. pl. nem tudok mosogatni, vasalni. Ennek tehetetlen hatása van
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk