TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A férfiak elkezdtek hiányozni a családokból, csökken a férfipedagógusok száma, a médiában egyre elkeserítőbb a férfiértékekről való kommunikáció, a fiúk közül többen ezért nem tűzik célul, hogy férfivá váljanak. A helyes férfiminta, a példaképek és az őket évről évre elismerő Gránit Oroszlán-díj fontosságáról beszélt a Kossuth Rádióban Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, aki arra is felhívta a figyelmet, meddig, illetve milyen kategóriákban lehet ajánlani férfiakat a díjra: szeptember 30-áig jelölhetitek példaképeiteket a Gránit Oroszlánra Apa (apák, nagyapák), Férfipedagógus, Mester (edzők, ifjúsági vezetők), Közéleti (ismert férfiak) és Felelős üzletember kategóriákban. A rádióműsorban további lényeges gondolatokat osztott meg a tavalyi Apa példakép kategória győztese, Kisari Károly, a Rejtett Kincsek Down Egyesület elnöke és a szintén tavalyi Közéleti példakép kategórianyertes, Várkonyi Attila (DJ Dominique) zenész, rádiós és televíziós műsorvezető, szakkommentátor, szerkesztő, médiaszemélyiség! Érdemes meghallgatni!

A korábbi évek sikerhagyományát folytatva idén is lesz Gránit Oroszlán Példakép Díj – jelöljetek, ajánljatok, vagy jelentkezzetek rá még ma! Bedő Imre, a díjat megálmodó és életre hívó Férfiak Klubja alapítója a Karc FM-en nyilatkozott a díj fontosságáról, a jelölés menetéről és egyéb lényeges részletről, hallgassátok meg!

Legújabb cikkeink

Cikksorozatunkban az apa nélkül felnőtt fiatal férfiak és nők nehézségeire, megpróbáltatásaira fordítjuk a figyelmünket, melyben Nagy Zsolt közgazdász, mentálhigiénés szakember van segítségünkre mélyen megélt, személyes tapasztalatainak megosztásán keresztül. Tizennyolcadik rész.

Az érzelmi biztonság azt jelenti, hogy tudom, a társam megért, elfogad és érzelmileg támogat. A figyelmen keresztül lehet a legkönnyebben megadni az érzelmi biztonságot. A figyelem jelenlétet jelent: tud, ismer, figyel, megjegyez, együtt lélegzik a másikkal, és nem csupán társ, barát és szerető, hanem a másiknak minden szerette és jóakarója egy személyben.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk