TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

„A gyerekek önállóvá válásához szükség van arra, hogy a szülők szándékosan neveljék erre őket. Szándék, döntés és időben való lépések nélkül ez ma nem fog megtörténni!” – mondta Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója a Kossuth Rádióban.

Magyarország szerte sokan üdvözölték a Férfiak Klubja Vállvetve apával nevű apák napi kezdeményezését. Óriási siker lett, örülünk és büszkék vagyunk, hogy sok jó ember, cég állt ki az ügyünk mellett. Jövőre ismét lesz Vállvetve apával, hagyományt teremtettünk! Olvassátok szeretettel a hirado.hu-n megjelent beszámolót erről a különleges hétfőről, és nézzétek meg a videót. Mennyi csillogó gyerekszempár, mennyi büszke apa...

Legújabb cikkeink

A fiúk macsók akarnak lenni, a másik véglet pedig a „puha pasi”. Aki Férfi, tudja, hogyan képviselje az értékeit, legyen szó kapcsolatról, házasságról, családról.

Szép dolog ez a házasság, csak kár, hogy ilyen sokan elválnak, mert ezzel életük legnagyobb stresszhelyzetét hozzák a saját fejükre.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk