TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Itt az idő! Osszátok meg: 2020-ban is jelölhetitek a példaképeteket a Férfiak Klubja Gránit Oroszlán Példakép Díjára. Kevés az idő! Köszönjük Várkonyi Attila (DJ Dominique) műsorvezetőnek, volt Gránit Oroszlán zsűritagnak, hogy hírt ad minden évben a jelölésről, valamint örülünk, hogy ezúttal is megosztotta a díjjal kapcsolatos értékes gondolatait, véleményét hiánypótló, társadalmi változást elindító hagyományunkról, hálás, nemes gesztusotokról, a Gránit Példakép Díjra való jelölésről.

A Retro Rádióban a What is love? – A Párok Bulijának „Kéz a kézben” idei nyereményjátékáról kérdezte közösségünk, a Férfiak Klubja alapítóját, Bedő Imrét a műsorvezető, Várkonyi Attila (DJ Dominique), akivel tavaly egy nagy bulit csaptunk a párok legnagyobb hagyományteremtő ünnepén. Idén a mulatságot elhalasztjuk a járvány miatt, de rendhagyó módon 2020-ban is megújíthatják a párok egymás iránti elköteleződésüket az őszi nap-éj egyenlőség napján – most nyerhetnek is!

Legújabb cikkeink

Aki magyarként megfordul Kaliforniában, és szót is vált a helybeliekkel, az – miután megtudták, honnan jött – előbb-utóbb hallja tőlük Haraszthy Ágoston nevét, és rájön, hogy a bornak is van „Puskása”, magyar legendája, akit odakint nemcsak a kaliforniai szőlőtermesztés és borászat atyjaként tisztelnek, hanem grófként, városalapítóként, seriffként és még ki tudja, miként a mai napig emlegetnek. Pedig idén már 208. éve volt, hogy Haraszthy Ágoston megszületett (augusztus 30-án).

Bármilyen szélsebes iramban száguld el mellettünk a társadalmi környezet, fizikai és lelki szükségleteink, az elfogadás, a szeretet iránti vágyunk nem változik. Hiába adott az online lehetőség, hogy egyszerre rengeteg emberrel építsünk kapcsolatot, lelki és biológiai szinteken, bármit is teszünk, nem tudjuk tartani a lépést…

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk