TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Magyarország szerte sokan üdvözölték a Férfiak Klubja Vállvetve apával nevű apák napi kezdeményezését. Óriási siker lett, örülünk és büszkék vagyunk, hogy sok jó ember, cég állt ki az ügyünk mellett. Jövőre ismét lesz Vállvetve apával, hagyományt teremtettünk! Olvassátok szeretettel a hirado.hu-n megjelent beszámolót erről a különleges hétfőről, és nézzétek meg a videót. Mennyi csillogó gyerekszempár, mennyi büszke apa...

A vasárnapi apák napja apropóján kérdezték Bedő Imrét, a Férfiak Klubja alapítóját és Hegedűs Istvánt, a magyarországi Elvált Apák Érdekvédelmi Egyesületének elnökét az apák felelősségéről, családbeli feladatairól, kötelezettségeiről az M1 Szemtől szembe című műsorában. A Férfiak Klubja Vállvetve apával nevű egyedi kezdeményezéséről is beszélt az alapító, hallgassátok meg, mély, tartalmas műsor!

Legújabb cikkeink

Milyen egy sikeres férfi? Magabiztos, karizmatikus, gondoskodó, védelmet nyújtó, pozitív életenergiát sugalló...

Pontosan tudjuk, hogy milyen pótolhatatlan szerepe van az apáknak a gyerekeik felnevelésében. Világos volt előttünk, hogy az Apák napját érdemes jelentős ünneppé fejleszteni, hogy megbecsüljük az édesapákat és a fiatal férfiak körében népszerűsítsük az apaságot. Mindez nem volt kérdéses, viszont nagyon sokat gondolkoztunk, hogy milyen tartalommal töltsük meg az Apák napját. Anyák napján már jó ideje tudjuk, hogy mit kell tennünk. De mit csináljunk Apák napján?

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk