TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Pörgős, mély, színvonalas élménygálára várunk benneteket ma este 19 órától! Az esemény online követhető, ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A IV. Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj díjkiosztó gáláján lehull a lepel: bemutatjuk az apa, férfi pedagógus, mester, közéleti és felelős üzletember példaképkategória 3-3 döntősét – izgalmas, értékes pillanatok lesznek. A Manna FM Családi manna című műsorában Ferencz Gabi kérdezte a díjat életrehívó Férfiak Klubja alapítóját, Bedő Imrét, aki a kulisszák mögé is bepillantást nyújtott.

Kreatív megoldást kívánt tőlünk a jelenlegi helyzet, ezért ONLINE várunk benneteket a nívós díjkiosztó gálára május 18-án 19 órától. Így nemcsak azok élvezhetik, akik a korábbi években személyesen részt vettek, hanem regisztráció során neked, nektek is lehetőségetek van rá! A IV. Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj online díjkiosztó élménygáláról, a példaképkategóriákról, a döntősök kiválasztásáról Bedő Imre, a díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítója és Várkonyi Attila (DJ Dominique), a Gránit Oroszlán Példakép Testület egyik oszlopos tagja árul el izgalmas és fontos részleteket.

Legújabb cikkeink

Az ezeréves Szent István-i szellemi hagyatékot megőrizni és a következő ezer évre átmenteni kívánó Szent István Intézet szeptember 14-én konferenciát szervezett Európa és a kereszténység jövőjéről, amelyen előadást tartott dr. Veres András római katolikus püspök, Prof. dr. Schmidt Mária történész és Balog Zoltán református püspök. Az ezt követő kerekasztal-beszélgetés résztvevői Földi-Kovács Andrea újságíró, dr. Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója, Prof. dr. Vojcek László szülész-nőgyógyász és Vágvölgyi Gergely újságíró voltak. Fontos és súlyos üzenetek hangzottak el, ezekből szemlézünk néhányat.

Egy kapcsolatban a felek néha annyi sérelmet halmoznak egymásra, vagy söpörnek a szőnyeg alá, hogy egyre nehezebbé, idegőrlőbbé válik a beszélgetés, mert a veszekedés mint egy időzített bomba már bármilyen témától berobban. Sok férfi számol be arról, hogy már félnek kettesben maradni, mert akkor beszélgetni kell, a kirobbanó veszekedéseket pedig nem lehet elviselni. A beszélgetés ne legyen egyenlő a felgyülemlett feszültség kiadásával, levezetésével, ez nem megoldásra törekvés, ennyi erővel akár egy bokszzsákot is püfölhetünk. Egymás békéje kell, hogy legyünk, ne vegyük el egymás kedvét a közös időtől.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk