TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Bedő Imrének, a Férfiak Klubja alapítójának véleményére is kíváncsiak voltak a Kossuth Rádió Vendég a háznál c. műsorában, amelyben ezúttal a nagyapák és apósok fontosságáról volt szó. Hallgassátok szeretettel!

Első bulvármegjelenésünk, amelyet sem veszteségnek, sem győzelemnek, hanem egy stációnak gondolunk. Munkánk elismerése, tömegekhez való eljuttatásának egyik módja.

Legújabb cikkeink

Apának lenni öröm, sok felelősség. Talán nem is tudjátok, de miközben igyekeztek a lehető legtökéletesebben ellátni atyai feladataitokat, az apaság számos pozitívummal is jár: segít helyes döntéseket hozni az életvezetéseddel, egészségeddel kapcsolatban, sőt javít férfias önképeden is.

Életünket kezdettől fogva átszövik a kötődések. Egészséges lélekkel kötődni valakihez elemi szükséglet, olyan, mint amikor a gyökér kapaszkodik, és ha elég erősen, szilárdan áll, akkor elkezdődhet a közös élet, a fa és a talaj együtt létezése.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk