TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Férfiszemmel a házasságról, házasság hetéről – Bedő Imre a Hír TV-ben.

A fiúk férfivá válásában nagyon lényeges a hiteles, követhető férfiminta – a Férfiak Klubja többéves Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjával ennek a mintának a fontosságát és a jelölt példaképek által megjelenített értékeket állítjuk a középpontba évről évre. Olyan példaképeket ismerhet meg ország-világ, akik hitet adnak, hogy így is lehet élni, sőt, így érdemes – apaként, férfi pedagógusként, mesterként, üzletemberként, közéleti személyiségként. A 2021-es V. Gránit Oroszlán Példakép Díjkiosztó Gála díjazottjairól részleteket itt tudhattok meg: http://ferfiakklubja.hu/shop/granitoroszlan2021; magáról a díj társadalmi céljáról, jelentőségéről az alábbiakban nyilatkozott Bedő Imre Férfiak Klubja alapító a Spirit FM-nek.

Legújabb cikkeink

A nők számára ma ugyanolyan fontos a nőiesség, a lágyság, a gondoskodás, a nőies prioritások alapján vezetett élet. Az egyenrangúság ma úgy értelmezhető a legjobban, hogy a nők ugyanannyi figyelmet kérnek és várnak a férfitól, mint amennyit ők adnak. Ugyanannyi gondoskodást szeretnének, mint amennyi lelki energiát ők fordítanak a családra. A nő szemében nem férfias tulajdonság a hűtlenség, a nők megbízhatóságra vágynak. Aki férfi, az hűséges. Elveihez, ígéreteihez, céljaihoz és a nőhöz, akit szeret. Önmagát csapja be, és csalja meg, ki mindezt megszegi. Az még nem hűség, ha valaki gyáva a hűtlenséghez.

Képesek vagyunk-e ezt az erényt gyakorolni, vagy a talpig nehéz hűség vasgúnyáját egyszer csak elhajítjuk, és onnantól kezdve két élet között lavírozunk? Mert olyan rövid az, és csak egyszer éljük, és jár nekünk boldogság. Elméletben tudjuk, hol, ki mellett a helyünk, teljes lelki komfortérzetet, otthon melegét, elfogadást, törődő szeretetet csak mellette találunk. Bebifláztuk kiválóan a hűség definícióját is, tudjuk, hogy szimpla döntés, mint ahogyan az életvitel, a gondolkodásmód és a boldogság is döntés. Mégis van, hogy gyarlón elhajítjuk, zsebünkbe rejtjük, mint megcsaló a jegygyűrűt, és megragadjuk a pillanatot, hadd vakítson a hamis imitáció olcsó gyöngyházfénye, az úgysem szól hosszú távra, az élet meg oly rövid.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk