Nagypapa az óvodában

Egy kedves idős ismerősöm mesélte, hogy sajnos a fiáék elváltak és a menye nem engedi, hogy a kis unokája találkozzon, vagy csak nagy nehézségek árán az édesapjával (ismerősöm fiával).

A kis unokát az óvodában el kezdték csúfolni azzal, hogy neki nincs is apukája, csak kitalálja a történeteit.

A kis unoka sírdogált, elpanaszolta bánatát a nagypapájának. A nagypapának elszorult a szíve. Majd előállt egy ötlettel.

Másnap bement a nagyapa, beszélt az óvónőkkel, ők teret, időt, lehetőséget adtak...
A nagypapa a csoportba bevitte a gitárját, magához szólította az unokát, akinél ott volt a kis (játék) gitárja.

A nagypapa rázendített a vidám dalok sorára, hol lágyan pengetett, hol tépte a húrokat. :)

Így mesélte el nekem...

Önfeledt muzsikálás kerekedet. A nagypapa odakacsintott az unokára, hogy akkor most B-dúrban! A kicsike vette a lapot és csinálta, mintha ez lenne a legtermészetesebb. Nagy móka volt!

A gyerekek és az óvónők is tapsoltak!
Soha többé nem csúfolták ezt a kis gyermeket a társai...

Makray Krisztina

Fotó: Todd Baker << technowannabe / Source / CC BY

Kedves Férfiak és Nők! Kedves Olvasók!

A Ti történeteiteket is publikáljuk! Sőt, könyvben is ki szándékozzuk adni az összegyűjtött, honlapunkon is megjelent/megjelenő sztorikat. A Te nagyapád, tanárod, édesapád története is lehet mások hasznára. Örülünk, hogy külditek ezeket a sztorikat! Férfiérték történetek rovatunkat azért indítottuk el, hogy bemutathassuk a férfi-megnyilvánulások és -értékek sokszínűségét.

Férfi a gyakorlatban! Mindannyiunknak vannak rövid, érdekes történetei, amelyek a különböző élethelyzetek férfias megoldásairól szólnak. Amikor az átlagemberben megvillan a Férfi. Olvasd, és ha eszedbe jut a sajátod, írj Te is az info@ferfiakklubja.hu címre. Ha szerkesztőbizottságunk szűrőjén átmegy, mi közzétesszük!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk