Ne egy másik életre vágyjunk, menedzseljük a sajátunkat!

Férfiakkal és nőkkel szemben is elvárás, hogy jól keressenek – és egyre többet –, de otthon is legyenek sok időt együtt, illetve a gyerek(ek)kel, családdal. Érdemes otthon leülni, és megbeszélni, a párok, családok milyen életszínvonalon akarnak élni. Hogyan osztják be az idejüket – hangsúlyozta Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója.

Ne sóvárogjunk a szomszéd Lexusa után, ne irigykedjünk, hogy az ismerősünk már megint Miamiban van, fókuszáljunk a saját életünkre, menedzseljük azt, jelöljünk ki magunknak célokat, főcélt! Elsősorban azt, hogy egészségesek maradjunk! Nem utolsó sorban pedig azt, hogy becsüljük meg egymást. (Bedő Imre Férfienergia és A megbízható férfi című bestsellerjeiben részletesebben ír mind a férfiléttel, mind pedig a férfi-nő szövetséggel kapcsolatos témákról, kérdésekről, problémákról.)

Hallgasd meg az előadásrészletet, és nézd meg a többit is:

Tegyünk a kapcsolatért, a családért, és akkor önbecsülésünk is lesz; becsüljük meg a másik erőfeszítéseit is, és fordítva! Beszélgessünk, töltsünk minőségi időt a gyermekünkkel, gyermekeinkkel. Lehet, évtizedek múlva derül ki, hogy akkor, annak a beszélgetésnek milyen nagy szerepe volt, a jövőben derül ki sokszor, volt értelme leülni, néhány jó szót váltani. Meglehet, egyszer, amikor meglátogatjuk felnőtt fiúnkat, lányunkat a saját otthonában, ahol rendben és tisztaságban fogad, rájövünk majd, volt értelme tízezerszer elmondani neki, hogy rakjon rendet.

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk