Kassai Lajos véleménye a hírnévről és a világsztárokról, köztük Matt Damonról

Milyen hatással volt Kassai Lajosra a róla, illetve az általa újrateremtett lovasíjászatról szóló Kaszás Géza-dokumentumfilm, A Lovasíjász? Megváltoztatta-e?

„A te életedre milyen befolyással van az, hogy egy sokkal nagyobb tömegnek lettél a példaképe?” – kérdezte Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító Kassai Lajostól.

Hallgasd meg az előadásrészletet, és nézd meg a többit is:

„Néhány évvel ezelőtt Hollywoodban dolgoztam, ahol Matt Damont készítettem fel egy szerepre – mondta Kassai Lajos. A világ egyik legjobb rendezőjével, Csang Ji-mou-val volt szerencsém akkor együtt tölteni több mint két hónapot. Nagyon érdekes volt bepillantást nyerni a valódi sztárok világába, megismerni egy Oscar-díjas színészt. Ezek az emberek, akik komoly eredményt értek el az életben, rendkívül természetesek, közvetlenek, nem látszik, nem érzékeltetik, hogy ők világsztárok. Rengeteget dolgoznak. Matt Damon hajnali öt órakor elment a sminkeshez, aki két órán át fáradozott rajta; hétkor elkészült a színész, utána kezdődött a forgatás, ami egészen estig tartott. Amikor látjuk a sztárokat a filmvásznon, tudnunk kell, iszonyú kemény munka van mögöttük és rendkívüli alázat” – hangsúlyozta Kassai Lajos, majd a kérdésre válaszolva hozzátette: „Nagyon furcsa lenne, ha engem bármiben megváltoztatott volna az, hogy elkészült egy dokumentumfilm rólam, a munkásságomról, a lovasíjászatról.”

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk