Kassai Lajos: „Ha rossz a közösség, rossz lesz az ember”

„Minek vagy a példaképe? Mit példáz az életed? Mit láthatnak belőled mások, mit jelképezhetsz? – tette fel kérdéssorozatát Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító Kassai Lajosnak.

„Nekem a közösség mindig nagyon sokat jelentett. Amire a legbüszkébb vagyok az az, hogy rendkívül jó barátaim vannak. Nagyon jó közösség vesz körül!” – kezdte Kassai Lajos.

Hallgasd meg az előadásrészletet, és nézd meg a többit is:

„Ez fontos része az életemnek. Ahhoz, hogy egy normális ember felnőjön, legalább egy falura van szükség. Nem tud egyedül felcseperedni. Kell neki egy közösség, amely körülveszi, hiszen ebből szív magába mindent, és olyan lesz, mint amilyen a környezete. Ha rossz a közösség, rossz lesz az ember! Nagyon fontosnak tartom azt, hogy napjainkban Magyarországon jó közösségeket hozzunk létre. Rendbe kell tegyük saját magunkat, saját környezetünket. Először is saját magam legyek rendben, aztán a párommal való kapcsolatban, utána az engem körbe vevő közösségemmel, és ha lehet, terjesszem ezt ki. Ha a környezetem rendben van, és boldog emberek alkotják, illetve boldog élőlények – az enyémbe az emberek mellett nagyon sok állat is beletartozik –, akkor esélyünk van arra, hogy egy egészséges és boldog életet éljünk” – zárta gondolatait Kassai Lajos.

*

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét: BEDŐ IMRE február 6-án Ez motiválja ma a nagybetűs férfiakat! címmel tart előadást a Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényén, a Férfi-Nő őszinte párbeszédének helyén. Részletekért kattintsanak az alábbi képre:

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk