Egy férfinak a saját útja akkor értelmes, ha...

Ha egy férfi az útján egyedül találja magát, akkor valamit elrontott.

A Férfinak kell legyen egy útja. Olyan út, amit Ő igazít, úgy, ahogy akarja. Ez folyamatos tervezést és újratervezést, szüntelen cselekvést feltételez.

Ha egy férfi az útján egyedül találja magát, akkor valamit elrontott. Aki elöl megy, és csatlakoznak hozzá, az vezető. Aki elöl megy, és nem csatlakozik hozzá senki, az sétál!

Kell legyen saját utunk! Annak felelősségével együtt! Ez azt jelenti, hogy a célkitűzéseket, az állomásokat, a tempót tudatosan és határozottan irányítva, utunkat önszántunkból rendeljük alá annak, ami értelmet ad neki. Értelmet meg az ad, ha másokért cselekedve építhetjük saját életünket, ha érdemes hozzánk csatlakozni, ha van miért velünk közösködni!

Önmagunk kiszolgálása, teremtő erőnk gyümölcsének saját felélése nem értékes, nem értelmes… Egy férfinak a saját útja akkor értelmes, ha az egybeesik mások javának szolgálatával! Csak ezért csatlakozhatnak hozzá!

Egy Férfi nem tér le saját útjáról, de azt önszántából és folyamatosan ennek megfelelően igazítja!

Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító,
Férfienergia, A megbízható férfi című bestsellerek és a Teremtő tűz című sikerkönyv írója


Cikkajánló: 
Ha eldöntöd, önmagadat milyen emberként adod a világnak, arról is döntesz, milyen emberként nem 
További cikkekért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Fotó: Free-Photos képe a Pixabay -en. 

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk