Egy férfi csakis így válhat családfővé!

A férfiak nem tudják önmagukat családfővé tenni, ezt csak kiérdemelni lehet, a nőtől – asztalfőre méltóvá kell válni, és méltónak kell maradni! – Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító.

Csakis a nők tehetik családfővé a férfiakat! Kiharcolni nem lehet, nem érdemes, hiszen ha valakiben nincs meg a családfőséggel együtt járó felelősség, nem tesz érte, akkor hiába akar „asztalfőre ülni”, nem érdemelte azt ki. (Bedő Imre Férfienergia és A megbízható férfi című bestsellerjeiben részletesebben ír erről, illetve a férfi-nő szövetség – a kapcsolat, a házasság, a család – megerősítéséről.)

Hallgasd meg az előadásrészletet, és nézd meg a többit is:

Amikor a nők a párjukat a családfőség óriási, de megtisztelő felelősségével terhelik meg, az nehéz ugyan, de egyben elismerő, motiváló erő a férfiaknak; tudják, a családért való tetteiket megbecsülik, szükség van rájuk, és nem állhatnak meg, további feladatuk van, fontos dolguk.

Ha valaki elöl megy, és őt követik, az egy vezető. Ha valaki elöl megy, és nem követi senki, akkor sétál…

Egy családfő tudja, mi a dolga, hiszen a kultúránk feltöltötte ezt a fogalmat. Ismeri és betartja a kötelességeit, felnőve ehhez a feladathoz nem enged a felelősségéből, és ezzel példát mutat. Ilyen egy felelősségteljes, megbízható férfi, ilyen egy családfő!

*

Olvasd cikkeinket, férfi és női szerzőink írásait, nézd meg a neves férfiakkal, nőkkel készült interjúinkat, előadásainkat, és nagyon sok kérdésre választ fogsz kapni! Férfi. Érték. Minta. Példa. Az erkölcsi alapok, a férfi-nő szövetség, a család és a társadalom megerősítésén dolgozunk, regisztrálj, iratkozz fel a hírlevelünkre, és értesítünk Téged széleskörű tevékenységeinkről! Hajrá!

REGISZTRÁLOK!

Kövessd a Férfiak Klubját Facebookon, iratkozz fel a YouTube-csatornánkra, hogy ne maradj le semmiről!

Feliratkozom a YouTube-csatornátokra!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk