A kör közepén járok?

Férfiként továbbra is menő a kreativitás! Persze módjával. Aki egy kicsit „túltolja”, az válhat bosszantóvá vagy nevetségessé. Vagy elgondolkodtatóvá?

Szándékosan eshetett túlzásba az a kanadai férfi, aki a koronavírus miatti szociális távolságtartás torontói szabályait – vagyis a más járókelőktől való kétméteres táv megtartásának kötelezettségét az utcán – szó szerint értelmezte. Hogy megmutassa, milyen volna a közlekedés az előírások pontos követésével. Ehhez még egy távolságtartó szerkezetet is gyártott magának. A szabályok nálunk is lazulnak, figyeljünk hát!

Azt mondjuk nem javasoljuk, hogy Budapesten mindenki úgy kezdjen boltba járni, ahogy az a videón látható, mert vagy a balesetek szaporodnának meg – már nem a betegekkel szirénázna a mentő –, vagy az autóforgalom lehetetlenülne el. Olyan széles járdák ugyanis sem a fővárosban, sem vidéken nincsenek, hogy ha két távolságtartó szerkezetes gyalogos szembetalálkozna, elférjenek egymás mellett. Tudjuk persze – a kisfilm végén a feliratozásból ki is derül –, hogy az akciót a közúti forgalom korlátozásának vágya ihlette, ez indokolta a túlzásba esést is. Mi azért jól szórakoztunk rajta (noha a helybelieket láthatóan inkább idegesítette a kísérlet, mintsem örültek volna neki), mert díjazzuk, ha egy férfitársunk nemcsak néz, de lát is. Vagy legalább van vitaindító felvetése, és azt szemléltetni képes!

Dr. Szász Adrián

*

Cikkajánló: Most is lehet hódítani! Ez a férfi kreatív volt, megmutatjuk! 
További cikkekért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk