Ördögtől való a szigor?

Nézd meg a műsort alább:

Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója a Pesti TV-n, minden hétfőn 20 órától sugárzott „Férfiak Klubja” című műsorának harmadik adásában arra kereste a választ, vajon melyik nevelés jobb: a szigorú vagy a határok nélküli? A szigorról nagyon óvatosan beszélünk… Oszlassuk el a tévhiteket, öntsünk tiszta vizet a pohárba! Bedő Imre ezúttal Mihalec Gábor családapával, párterapeutával, számos könyv szerzőjével és Prekopa Donát rádiós műsorvezetővel beszélgetett erről. Megkérdezték az utca emberét, és ahogy lenni szokott, a műsor második részében csupa érdekes, sokakat foglalkoztató kérdéseket tettek fel Imrének az emberek, amikre örömmel válaszolt, és amiknek az otthoni megvitatására is bátran buzdítja a nézőket, BENNETEKET! Hajrá együtt! Minden hétfőn 20 órától Férfiak Klubja műsor a Pesti TV-n.

*

Ajánló: 
Mikortól nem akar már Férfi lenni a férfi? Bedő Imre Férfiak Klubja műsora a Pesti TV-n – 2. adás
Mitől mély vagy sekély egy férfi? Bedő Imre Férfiak Klubja műsora a Pesti TV-n – első adás
További tartalmakért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk