Mikortól nem akar már Férfi lenni a férfi?

Nézd meg a műsort alább:

Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapítójának Pesti TV-n sugárzott Férfiak Klubja című műsorának második témája a férfi identitás kialakulása volt. „Van ehhez »referenciapontunk«, mintánk, vagy elveszett a férfivá válás folyamata a városiasodás miatt? Mit gondoltok, a férfivá érés az alapja a férj- és az apaszerepnek?” Ezeket a kérdéseket vitatta meg a műsorvezető Krúdy Tamás újságíróval, tapasztalt, rutinos szerkesztővel, a férfiasság témakörének szakértőjével – aki nem mellesleg hatgyermekes családapa –, és egy fiatal tehetséggel, Varga Ákos vezető sommelier-el. Az utca emberét is megkérdezték, majd a műsor második felében izgalmas, érdekes, mindenkit foglalkoztató kérdésekre válaszolt Imre. Minden hétfőn 20 órától Férfiak Klubja műsor a Pesti TV-n, nézzétek, hajrá együtt!

*

Ajánló: Mitől mély vagy sekély egy férfi? Bedő Imre Férfiak Klubja műsora a Pesti TV-n – első adás
További tartalmakért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk