Mi sújtja a férfiakat, mi miatt érezzük a hiányukat?

Nézd meg a műsort alább:

A férfiakat külön hatások érték az elmúlt évszázadban. Itt vagyunk és mégis hiányzunk. Miért, mi történt, hogyan fordult ez elő? Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója a Pesti TV-n, minden hétfőn 20 órától sugárzott „Férfiak Klubja” című műsorának ötödik adásában arra kereste a választ, hogy hová tűntek a férfiak. Mi sújtja a férfiakat, mi miatt érezzük a hiányukat? Bedő Imre ezúttal a Bikini együttes alapítójával, Németh Alajossal (Lojzival), valamint Varga Ákos vezető sommelier-el tisztázta a képet, hogy látható legyen a cél! Megkérdezték az utca emberét, és ahogy lenni szokott, a műsor második részében csupa érdekes, sokakat foglalkoztató, kemény kérdéseket tettek fel Imrének az emberek, amikre nem a kötelezően polkorrekt válaszokkal szolgált, és amiknek az otthoni megvitatására is bátran buzdítja a nézőket, BENNETEKET! Hajrá együtt! Minden hétfőn 20 órától Férfiak Klubja műsor a Pesti TV-n.

*

Ajánló: 
Mi egy családfő feladata?
Ördögtől való a szigor?
Mikortól nem akar már Férfi lenni a férfi? Bedő Imre Férfiak Klubja műsora a Pesti TV-n – 2. adás
Mitől mély vagy sekély egy férfi? Bedő Imre Férfiak Klubja műsora a Pesti TV-n – első adás
További tartalmakért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk