Az eltérő férfi és női jelleg teremtő ereje

Nézd meg a műsort alább:

Az eltérő férfi és női jelleg teremtő ereje. A különbözőség egyértelmű, ahogy a hasonlóság is. A férfiban is van női jelleg, de az férfias. Alapvető dolgok? Akkora a zavar, hogy helyére kell tenni. Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapítója, író Krúdy Tamás újságíróval beszélget erről, egy igen tapasztalt, rutinos szerkesztővel, a férfiasság témakörének szakértőjével – aki nem mellesleg hatgyermekes családapa –, és Tamás fiával, Kristóffal – aki fiatal férfiként teszi hozzá a témához értékes gondolatait. Majd a kedvenc rész: a komoly kérdések és Bedő Imre belemenős, tiszta válaszai. Minden hétfőn 20 órától Férfiak Klubja műsor a Pesti TV-n. Közösséget építünk Veletek, hajrá!

Nézd vissza a korábbi adásokat:
Miért érdemes örök szövetséget kötni egy férfi-nő párosnak?
Már férfiak világnapja is van? Van? Miért?
Mi is valójában a férfiasság? Tanulható?
Transzcendens kapcsolódás – bárkit segítenek a túlvilágiak?
Honnan hiányoznak a férfiak? Melyek azok az „őrhelyek”, amelyeket elhagytak?
 Bátorság, hazafiság, szabadság akkor és most
 Mi sújtja a férfiakat, mi miatt érezzük a hiányukat?
 Mi egy családfő feladata?
Ördögtől való a szigor?
 Mikortól nem akar már Férfi lenni a férfi?
Mitől mély vagy sekély egy férfi?

További tartalmakért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk