Erdélyi apa-lánya tábor – 2018

2018. július 27 13:00 — 2018. július 30 17:00 - Uzonkafürdő (Kovászna megye)

Idén szervezi meg az első erdélyi apa-lánya tábort a Férfiak Klubja Apa-Fia Körei - Háromszék!

Számunkra fontos, hogy ne csak a fiaink lássanak férfipéldát, -mintát, hanem a lányaink is, miközben minőségi időt töltünk együtt, apák és lányaik, nagyapák és lányunokáik. 2018. július 27. és 29. között várjuk a résztvevőket!

Program:
A közös egyeztetés alapján a tábort pénteken kezdjük (csütörtökön kevesen tudtak volna eljönni). Az oda- és visszaútról a résztvevők gondoskodnak.

- Péntek: tábor felállítása, ismerkedés, délutáni szalonnasütés, gazdaság látogatás, karaoke parti (akinek vannak kedvenc dalai, elhozhatja pendrive-n)
- Szombat: ügyességi pálya építés, vetélkedés, főzés, fürdőzés, erdő felfedezése, divatbemutató. Este tábortűz és hegedűszó.
- Vasárnap szabad program, fürdőzés és táborbontás

Aki tud, hozhat játékokat (labdát, tollast, frizbit, ugrókötelet).

Az enni- és innivalóról az apa-fia táborhoz hasonló módon gondoskodunk: mindenki belepótol, és közösen főzünk, ezenkívül az apa-lánya (nagyapa-lányunoka) párosokat arra kérjük, hozzanak magunknak egy kevés inni- és harapnivalót, amit szükség esetén elfogyaszthatnak.

Az eddigi táboros tapasztalatok szerint egy apa-gyermek páros számára a költség körülbelül 110 lej, ehhez hozzáadódik az idén a sátoros tábor díja és a medencékhez való belépődíjak, ami 30 lej/nap.

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk