Apák és fiúk a Kárpátok bércein – irány a Nagyszalóki-csúcs!

2019. május 25 05:00 — 2019. május 26 12:00 - Indulás Budaörsről

Túrára fel! Hódítsátok meg együtt a csúcsot, mint apa és fia!

Immáron második évadjával indítjuk el az Apa és fia a Kárpátok bércein elnevezésű programunkat, aminek keretében a következő évek leforgása alatt célként tűzzük ki, hogy bejárjuk a Kárpát-medence nevezetesebb, 2000 méteres magasság körüli hegycsúcsait. Célunk, hogy közösen érjünk el sikereket fiainkkal, egymást támogatva, a csapat erejét megtapasztalva, hódítsunk meg újabb és újabb csúcsokat.

Május 25., szombat

Ez alkalommal május 25-én, szombaton hajnali 5 órakor indulunk Budaörsről, a Post Art előtti parkolóból, 18 férőhelyes külön busszal. Szombati programunk a 2452 méteres Nagyszalóki-csúcs  meghódítása a Magas-Tátrában.
Az egész napos program után a szállásunkat elfoglaljuk Garamfőn (Turistická ubytovňa Pod Kráľovou hoľou), ahol 4 db 5 férőhelyes szoba áll rendelkezésünkre. Aki részt vett az előző túránkon, azoknak ismerősen cseng ez a település, már jól bevált szálláshelyet találtunk itt. A felnőttek és a gyerekek is közös szobákban lesznek elhelyezve, ezzel is elősegítve a csapat kohéziót. Este szabad program a ház alatti közösségi helységben, ahol billiárd, csocsó, és asztali hoki várja a csapatot.  A vacsorát, illetve a reggeli költségét a részvételi díj tartalmazza.

Május 26., vasárnap

Május 26-án, vasárnap reggel 9 órakor a szállásunkat elhagyva a Dobsinai jégbarlang megtekintését tűztük ki célként, ami 2-3 órás programot takar mindent egybevetve.

Kedvezőtlen időjárás esetén a két program felcserélhető, de próbálunk egyelőre a kitűzött célra fókuszálni. A túra várhatóan déli 12 órakor fejeződik be, és indulunk vissza egyből Budaörsre, hogy 19 óráig lehetőség szerint hazarkezhessünk.

A túrára kimondottan fiúk/férfiak jelentkezését várjuk korlátozott számban. A túra költsége a szállással, utazási költséggel, és a megjelölt két étkezéssel, jégbarlangi belépővel, valamint balesetbiztosítással együtt mindösszesen 26.500.-Ft/fő áron foglalható.

Jelentkezési határidő: május 18.

Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, valamint az Apa-fia körök jóvoltából mindenki kap egy barátság karkötőt, illetve egy emléklapot, ami tanúsítja, hogy részt vettetek a túrán, és sikeresen teljesítettétek a kitűzött célt.

A túrán mindenki saját felelősségére vesz részt. A jelenlévők mind magukért, mind pedig családtagjaikért felelősséget vállalnak, illetve gondoskodnak anyagi és erkölcsi értelemben is. Természetesen most is azon leszünk, hogy ez alkalommal is feledhetetlen élménnyel gazdagítsunk benneteket. A részvételi díj 18 fő egyidejű részvétele esetén érvényes, ettől eltérő létszám esetén a részvételi díj összege változhat!

Részt veszel?

Az alábbi Jelentkezési lap letöltése gombra kattintva először töltsd le a jelentkezési lapot, majd add meg azon a szervező által kért adatokat, utána pedig küldd el jr.kozma@freemail.hu e-mail címre.

Jelentkezési lap letöltése

Ha kérdésed lenne, keressétek bizalommal a szervezőt, Kozma Lászlót az előbbi e-mail címen vagy a 70/318-99-70-es telefonszámon!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk