Apa-lánya tábor 2017

2017. augusztus 13 10:00 — 2017. augusztus 19 10:00 - Isztimér

Várjuk az apákat lányaikkal, nagyapákat lányunokáikkal a Férfiak Klubja augusztus 13. és augusztus 19. közötti Apa-Lánya táborába! Erdei tábor a Bakonyban, ahol egész hetes minőségi időt tölthetnek együtt, ahol a jellemformáló együttlét megbonthatatlan összekovácsolódást eredményez és a programok a nőiesség apák általi erősítése, segítése köré szerveződnek!

Programok

Tapasztalatokban és élményekben gazdag, tartalmas programmal várunk:

- női és férfi táborvezető segíti táborunk programjait, példát mutatva és ötvözve a két nem együttműködését;

- minden reggel játékos, harcos mozgásfoglalkozás;

- minden délután férfias kézműves foglalkozás;

- napközben különleges helyekre kirándulunk, elmegyünk pl. Sólyba, az Árpád-kori faluba, valamint esélyes, hogy meglátogassuk Csepin Pétert is, aki igazán egy különleges ember: több ezer kilométeres lovastúrákat szervez magának és barátainak; egy fegyverkovácshoz is bekukkantunk, illetve megismerjük az erdőt, annak növényeit, állatait, az erdei életet;

- esténként tábortűz beszélgetéssel, régi és új történetekkel;

A táborvezetőnk Regös Sziránszki József.

Korhatár, ellátás, helyszín és szállás

Mikor lesz a tábor? Augusztus 13. (10 óra) és augusztus 19. (10 óra) között.

Várunk minden apát a lányával! Javasoljuk az apukáknak, nagyapáknak, hogy nagy óvodás, kisiskolás korú, illetve annál idősebb lányaikkal/lányunokáikkal érkezzenek, ugyanis a táborbeli élmények e korosztályok tagjainak lesznek igazán élvezhetőek.

Ellátás: teljes: napi ötszöri étkezés, saját szakáccsal.

Helyszín: Királyszállás, Bakony. Ezt írják magukról: „Ahol a madár se jár.... az erdő közepén egy kis tisztáson valóra válhat, amire már régóta vágyik: nincs térerő, nincs mobilozás, itt teljes a »kikapcsolás«. Helyette vannak nagy beszélgetések, egymásra figyelés, befelé fülelés, lelassulás, friss levegő, túrázás, vagy éppen az éjszakai erdő hangjainak feszült hallgatózása a hűvös teraszról.”

Szállás: a lakókocsitábor lakókocsijaiban, illetve saját sátorban.

Egyéb: büfé és wifi a recepciónál.

Árak

Az egész hetes tábor ára 65.000Ft / Fő. Az egy apához tartozó további gyermekek részvételi díja 60.000Ft / fő. A tábort az előlegek átutalásának sorrendjében töltjük fel. ELŐLEG: 20.000 Ft / fő.

Lehetőség van rövidebb, minimum 3 éjszakás részvételre is, ennek díja 11.000 Ft / fő / éj. A minimum 3 éjszaka azért szükséges, hogy az egész eseménynek megmaradjon az értelme, lehetőséget adjunk a külvilágból való kilépésre, áthangolódásra.

Nincs sok hely!

Létszám: 40-50 fő. NINCS SOK HELY!

Jelentkezni IDE KATTINTVA lehet!

A jelentkezések után elküldjük mindenkinek a szükséges tenni- és tudnivalókat. Láthatjátok, hogy sok hely nincs, kérünk Benneteket, hogy időben jelentkezzetek. HELYETEKET az előleg átutalásával BIZTOSÍTJÁTOK!

Hívd meg a barátaidat, vagy a gyermekeid barátait, apástól! Nagyapák! Akár az apákkal együtt, akár külön is eljöhetnek az unokákkal.

A 2017-es Apa-fia tábor részleteit  IDE kattintva találod.

Szeretettel várunk mindenkit,

Férfiak Klubja

Fotó: Brahmsee via Pixabay.com

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk