Betelt az apa-fia tábor!

2020. július 29 17:30 — 2020. augusztus 02 17:30 - Hosszúhetény

Tudatjuk a kedves érdeklődőkkel, hogy az apa-fia táborunk betelt.

Tudjuk, hogy vártátok, tudjuk, hogy nagy élmény és tudjuk, hogy apával a legjobb! Idén is meghirdetjük az év két legfontosabb eseményét: 4 teljes nap, szerda esti érkezéssel, együtt a gyerkőcökkel (kisiskolás kortól ajánljuk!)

• APA-FIA TÁBOR időpontja: 2020. július 29. - augusztus 2., szerda - vasárnap

Helyszín: Zengő Szív Jurtafalu, Hosszúhetény (http://jurtafaluheteny.hu/), ahol a félnomád életérzés, a magyar hagyományok és a közösség találkozik!

Tervezett programok:
• túrák a Mecsekben, tófürdő és patakjárás,
• íjászat, karikásozás és dárdavetés,
• játékos mozgásfoglalkozások,
• főzés közösségben,
• és további izgalmas meglepetések.
(A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!)

Részvételi díj: 38 500 Ft / fő, mely tartalmazza a szállást a jurtákban (közös elhelyezés) és a napi háromszori étkezés költségét, valamint az izgalmas, tartalmas programokon való részvételt.

A táborban való részvételt a jelentkezések sorrendjében foglaljuk, és az előleg befizetésével tudjuk véglegesíteni.

Előleg: 15 000 Ft/fő, melyet a jelentkezés után bankkártyával, vagy a visszaigazoló e-mailben megjelölt számlaszámra kell befizetni, legkésőbb március 16-ig.

Lemondási feltételek: a tábor előlegének visszafizetésére nincs lehetőség. Amennyiben a jelentkező maga helyett be tud szervezni egy másik, addig még nem jelentkezett táborozót, és ezt mindketten visszaigazolják, annak nevére az összeg átírható.

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk