Apa-fia és apa-lánya táborok – 2018

2018. július 11 18:00 — 2018. július 15 12:00 - Kiskunfélegyháza

Lépjetek ki a város zsongásából és gyertek el együtt egy élményekkel teli és jellemformáló táborba, ami megbonthatatlan összekovácsolódást eredményez köztetek! Összesen 4 éjszakát tölthettek el együtt a kiskunfélegyházi nyugalom és béke szigetén, a Fekete Lovastanyán, ahol izgalmas közös foglalkozások, versenyek és kirándulások alatt kivételes ismereteket szerezhet gyermeked.

A csodás élmények mellett gyermeked követendő és példamutató értékrendre tehet szert, hiszen az élményeket Apa és Példamutató Férfiak társaságában zsebelheti be.

Programok a tábor ideje alatt:

Tapasztalatokban és élményekben gazdag, tartalmas programmal várunk. Kovácsolódjatok össze gyermekeddel/gyermekeiddel az alábbi programok alatt:

  • Kezdjetek minden reggelt egy játékos, harci mozgásforma megismerésével! Majd levezetésként csobbanjatok egy nagyot a tóban!
  • Esténként készítsétek el együtt a vacsorát és fogyasszátok el közösen a tábortűznél!
  • Faragjatok csúzlit együtt és/vagy más hasznos harci eszközöket!
  • Kiránduljatok a pusztán és határkerüléssel csodáljátok meg a tanya közel ezer fős gulyáját!
  • Nézzetek meg közösen egy filmet a Szalmamoziban!
  • Nyerjétek meg együtt a Pusztaolimpiát!
  • Kiránduljatok a festői Ópusztaszeri Történeti Emlékparkba!
  • De ha lóháton töltenétek a fél napot, az se gond!

Táborvezetőnk a már sokatok által ismert hagyományőrző, Regös Sziránszki József lesz, aki a Magyar Ősi hagyományok képviselőjévé vált és 2013-ban elnyerte az „Év Hagyományőrzője” III. helyezettnek járó díját. Célja/mottója: A természetből való merítkezés, és az ősi tudás továbbvitele.

Házigazdánk pedig a lovastanya gazdája, Fekete Benő, aki beleszületett az állatokkal való foglalkozásba, a gazdaságba, és sosem dolgozik – mert ez az egész számára nem munka, hanem maga az élet.

          

Helyszín: Fekete Lovastanya (Nézz utána, milyen csodálatos helyre megyünk)

Pontos cím: 

A nyugalom és béke szigete, az igazi vadnyugati életérzés helyszíne hatalmas pusztaságokon rohanó lovakkal és marhákkal, madárfüttyel és sasokkal. Kilépés a nagyváros zsongásából, lehetőség a megállásra és egymásra figyelésre.

A telefonhasználat a tábor ideje alatt korlátozott!

Létszám: 30-35 fő

Ellátás: teljes ellátás napi ötszöri étkezéssel

Szállás: saját sátorban

Korosztály: Az élmény és a napi rutin kisiskolás kortól 18-19 éves korig teszi igazán élvezhetővé a tábort.

Szívesen látunk minden apát és gyermekeit, nagyapát és unokáit, akinek fontos az együtt töltött idő és a közös, életre szóló élmények.

Ár: 39.550Ft /fő

Az egy apához tartozó első gyermek részvételi díja 39.550Ft, a második és minden további gyermekek részvétele 38.000Ft /fő.

A tábort az előlegek átutalásának sorrendjében töltjük fel.

ELŐLEG: 15.000 Ft /fő, melynek befizetési határideje 2018. március 14.

A jelentkezések után mindekinek e-mailen küldjük el a tennivalókat és tudnivalókat. Láthatjátok, hogy kevés hely van, így mielőbb biztosítsátok helyeteket az előleg átutalásával!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk