Őszinteség a párkapcsolatban – A megbízható férfi

2019. február 07 19:00 - Budapest

BEDŐ IMRE a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra. Hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, majd a másik kezét. Hogy megerősíthessük szövetségünket, ötvözhesse erősségeit a férfi és a nő!

A párkapcsolatokat ugyanazok a dolgok rombolják, amelyek összetartják. Van, amiből ha túl sok van akkor rombol, van amiből ha túl kevés – és fordítva. És ezen belül vannak a tabutémák, amelyeket jó időnként elővenni és újragombolni. Lássuk, hogy állunk az őszinteséggel! Hogyan gátolják a férfiak és miképpen a nők? Hogyan lehet szembenézni önmagunkkal és a társunkkal úgy, hogy az örökké összetartó csillogó szemből csillogó egymás szemébe nézés lehessen.

BEDŐ IMRE a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra. Hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, majd a másik kezét. Hogy megerősíthessük szövetségünket, ötvözhesse erősségeit a férfi és a nő!

*

Időpont: 2019. február 7.
Kapunyitás: 18.00 órakor
Előadás kezdete: pontosan 19.00 órakor (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-ig)
Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép)

*

Az ÖTVÖSMŰHELY látogatása kötelező REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Kérjük, támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Támogatási összeg: online 2500 forint, helyszínen 3000 forint.

Részvételeddel tudomásul veszed, hogy az eseményről hang- és képfelvétel készül, melyen esetleg Te is látszódhatsz.

Az online támogatási összeg befizetésére a jelentkezés utáni oldalon és a jelentkezés után kapott e-mailben lesz lehetőség!

Regisztrálok!

Az ÖtvösMűhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalmai:

Van-e különbség férfiak és nők családi felelősségvállalásában?
Időpont:
 2019. március 7., 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház 

Mi tartja össze férfi és nő hosszú távú szövetségét?
Időpont: 2019. április 3., 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház 

Mit tehet a nő a férfi Férfivá válásában?
Időpont: 2019. május 9., 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház

A Szabadság a párkapcsolatban
Időpont: 2019. június 6., 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk