Férfiak (és nők) az életközepi válságban - van kiút? Októberi ÖtvösMűhely-előadás Bedő Imrével!

2019. október 02 19:00 - Budapest

Vagy észleljük, vagy csak elszenvedjük. Sokszor nem értjük. Pedig az életút közepén, a maga természetességében merülnek fel kérdések. Amelyekre jó vagy rossz válaszokat adhatunk...

Férfiak (és nők) az életközepi válságban - van kiút? Vagy észleljük, vagy csak elszenvedjük. Sokszor nem értjük. Pedig az életút közepén, a maga természetességében merülnek fel kérdések. Amelyekre jó vagy rossz válaszokat adhatunk. Amely eldönti, hogy mivé válik az addigi teljesítményünk, merre halad tovább az életünk. Ha tudjuk, hogy miről van szó, kézben tarthatjuk a folyamatokat és garantálhatjuk a saját sikerünket. Új jelenségként a férfiaké mellett szót ejtünk a női életközepi válságról is. Hiszen a Férfi-Nő szövetség megerősítésének kulcsidőszakáról, egyik központi kérdéséről van szó! Konkrét kapaszkodók szükségesek. Várunk Benneteket, hajrá együtt!

BEDŐ IMRE Férfiak Klubja-alapító, bestselleríró és keresett előadó a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra, hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, majd a másik kezét. Hogy megerősíthessük szövetségünket, ötvözhesse erősségeit a férfi és a nő!

JELENTKEZEK!

Időpont: 2019. október 2. szerda
Kapunyitás: 18.00 órakor
Előadás kezdete: pontosan 19.00 órakor (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-ig)
Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép) A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Részvételeddel tudomásul veszed, hogy az eseményről hang- és képfelvétel készül, melyen esetleg Te is látszódhatsz.

Kérjük, támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Támogatási összeg: online 2500 Ft, helyszínen 3000 Ft.

Az ÖtvösMűhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalmai:

A FÉRFIAK ÉS AZ ÉRZELMI INTELLIGENCIA
Időpont:
 2019. november 7. csütörtök, 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház

ÜNNEPEK A KAPCSOLATOKBAN – KAPCSOLATOK AZ ÜNNEPEKBEN
Időpont: 2019. december 4. szerda, 19 óra
Helyszín: Lurdy Ház

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk