Férfi és Nő kiegyensúlyozott együttműködése a XXI. században – Bedő Imre előadása az ÖtvösMűhelyben

2017. február 09 19:00 - Budapest

Bedő Imre eszmecserét indító februári előadása arról szólt, hogy a megváltozott XXI. századi körülmények között milyen felismerések alapozhatják meg és milyen helyes reakciók teremthetik meg férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét. A résztvevők praktikus felismerésekkel gazdagodtak.

Miként állítható vissza és tartható meg az egyensúly, ami a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele? Hogyan függ össze a magánéleti siker és az általános boldogság, illetve az életünk értelmessé tétele? Van-e erre mód ma? Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? – ezekre a kérdésekre adott választ Bedő Imre.

Mi az ÖtvösMűhely?

Ha még nem vettél részt a Férfiak Klubja ezen rendezvényén, érdemes tudnod a következőket.

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen – terveink szerint kéthavonta – teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére. Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Itt az ideje az őszinte párbeszédnek! Mi Férfi részről nyitunk a Hölgyek felé! A Férfiak területén is sok a kimondatlan szó, érzés, gondolat. Szeretnénk, ha Nőtársaink is jobban belelátnának a Férfiak világába, működésébe. A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!

A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk