A Szabadság a párkapcsolatban – Júniusi Ötvösműhely Bedő Imrével

2019. június 06 19:00 - Budapest

Mekkora szabadság van a párkapcsolatokban? Hogyan állítjuk fel a korlátokat? Mire vágyjunk és mire ne? Mi a minimum és van-e maximum? Megannyi kérdés az egyik legérzékenyebb téma kapcsán - a párkapcsolati szabadság területén.

Mekkora szabadság van a párkapcsolatokban? Hogyan állítjuk fel a korlátokat? Mire vágyjunk és mire ne? Mi a minimum és van-e maximum? Megannyi kérdés az egyik legérzékenyebb téma kapcsán - a párkapcsolati szabadság területén.

A kérdések kérdése: miként érezzük magunkat jól úgy, hogy közben nem kockáztatjuk és nem romboljuk le párkapcsolatunkat?

Bedő Imre június 6-ai Ötvösműhely előadásában a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra. Hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, a Szabadság helyes útját a párkapcsolat különböző szakaszaiban, azaz hogyan tudja ötvözni erősségeit, megerősíteni szövetségét férfi és nő.

Időpont: 2019. június 6.
Kapunyitás: 18.00 órakor
Előadás kezdete: pontosan 19.00 órakor (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-ig)
Helyszín: Lurdy Ház Konferenciaközpont, 5-ös terem, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép) A helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

*

Az ÖTVÖSMŰHELY látogatása kötelező REGISZTRÁCIÓHOZ kötött! Kérjük, támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Támogatási összeg: online 2500 forint, helyszínen 3000 forint.

Részvételeddel tudomásul veszed, hogy az eseményről hang- és képfelvétel készül, melyen esetleg Te is látszódhatsz.

Az online támogatási összeg befizetésére a jelentkezés utáni oldalon és a jelentkezés után kapott e-mailben lesz lehetőség!

Regisztrálok!

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk