A nők lehetőségei és korlátai a fiúk nevelésében – Bedő Imre és Erdélyi Annamária Ötvösműhely-előadása

2018. június 07 18:00 - Budapest

Júniusban várunk A nők lehetőségei és korlátai a fiúk nevelésében című előadásra, amelyet Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója és Erdélyi Annamária, számos fiú nevelőedzője, a Férfiak Klubja Női Támogatói Körének vezetője tart a nagy sikerű Ötvösműhely-rendezvénysorozatunk keretében.

Férfivá tudnak-e válni a fiúk a 21. században? Ma a válások, a megnövekedett munkaterhelés miatt a családból kiszoruló édesapák, a férfipedagógusok hiánya miatt a fiúk alig látnak hiteles férfimintát. Ahhoz, hogy kapcsolódni tudjanak a nőkhöz, és férjek, majd apák legyenek, előbb férfivá kell érniük. Ez ma sokkal nehezebb!

*

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója és Erdélyi Annamária számos fiú nevelőedzője, a Férfiak Klubja Női Támogatói Körének vezetője komoly, fontos kérdéseket feszegető előadással készül:

  • A családos és egyedülálló édesanyák hogyan birkóznak meg a fiaik férfivá válásának során történő változásokkal?
  • Milyen képességeket és energiákat kell mozgósítania ma egy édesanyának, ha fiát a férfiasság útjára szeretné terelni?
  • Hogyan tévedhetnek el a fiúnevelés útvesztőiben, illetve milyen hitrendszerek irányítják ma egy édesanya nevelési módszereit?

*

ÚJDONSÁGOK az ÖtvösMűhelyben:

Új helyszín: Lurdy Ház - Rendezvényközpont

A terem első részében lévő székeket lefoglaljuk azon vendégeink számára, akik a támogatást előzetesen, online fizetik.  A támogatást helyszínen nyújtó vendégeink a fennmaradó helyeket - akárcsak az előbbi csoportba tartozók - érkezési sorrendben foglalhatják el.

ÚJDONSÁG még, hogy a résztvevők javaslatára a helyszínen szabadon elvehető fehér karszalagokat fogunk elhelyezni, amelyekkel bárki jelezheti, hogy  AKTÍV PÁRKERESŐ.

A részvétel regisztrációhoz kötött! Kérjük támogasd a Férfiak Klubja szervezetet, illetve rendezvényét. Ajánlott támogatások: online 1500 Ft, vagy helyszínen 2000 Ft.

REGISZTRÁLOK

Időpont: 2018. június 7.
Kapunyitás: 18.00
Előadás kezdete: pontosan 19.00 (ezért mindenkitől pontos érkezést kérünk, legkésőbb 18.45-kor)
Helyszín: Lurdy ház 2. rendezvényterme, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. (térkép)

Megközelítés:

Autóval: Az épület a Könyves Kálmán krt. és a Mester utca találkozásánál fekszik, így könnyen megközelíthető autóval a fő közlekedési útvonalakon. Az autósokat tágas, nyitott parkolóval és garázzsal várják.
Metró: A 3-as vonalról 1 átszállással az 1-es villamosra.
Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos az épület előtt áll meg.
HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről. Egy átszállással az 1-es villamosra.

*

Erdélyi Annamária Katalin

Megnyitottuk az ÖtvösMűhelyt az eszmeiségünk mentén régóta velünk dolgozó előadók előtt, ahol a Férfiak Klubja Női Támogatói Köre is szót kap.

Fogadjátok szeretettel Erdélyi Annamáriát!

Nőként több fiúval bánni, nevelni, bátorítani, hozzásegíteni őket, hogy győztes férfiakká váljanak, bizony kemény dió, de Erdélyi Annamáriának ez a hivatása. A Heves Megyei Szabadidősport Szövetség elnökének úszó- és vízilabda edzőként mindig van egy kedves, biztató szava, nevelő és ösztönző tanácsa fiútanítványai számára.

Annamária kapcsolata a családokkal igazi bizalmon alapuló viszony, hiszen a szülők is tudják, gyermekeik biztos kezekben vannak és mindig a legjobbat kapják, ami kiegészíti és gazdagítja az otthoni törődést. Annamária két évtizedes nevelőedzői tapasztalattal jelenleg fiú utánpótlás csapatok mellett dolgozik a KSI kötelékében. Nevelő munkájának eredményességéhez nagyban hozzájárulnak pszichológiai tanulmányai, valamint az, hogy családok számára rendszeresen szervez szabadidős sport- és mentálhigiénés programokat.

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja Ötvösműhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére.
 
Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!
 
Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.
 
A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.
 
A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.
 
Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!
Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk