Kultúrát Apától: János vitéz - daljáték

2020. január 11 17:00 - Budapest

Szeretettel hívunk minden apát lányával/fiával együtt a Magyar Állami Operaház János vitéz című daljátékára!

Az előadásra a Férfiak Klubja Kultúrát Apától programja keretében az Operaház támogatásával - korlátozott számban - kedvezményes jegyek vásárolhatók.

Időpont: 2020. január 11. szombat, 17.00 óra
Helyszín: Erkel Színház (1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.)

A kedvezményes jegyek vásárlása kizárólag a következő gomb segítségével lehetséges:

KEDVEZMÉNYES JEGYEK

Kedvezményes jegyárak a Férfiak Klubja Kultúrát Apától program keretében:

Felnőtt jegyár: 3900 Ft, 3200 Ft és 1700 Ft/fő.
Gyermekjegy: 1850 Ft, 1600 Ft és 850 Ft/gyermek.

Jegytérkép és helykiosztás a jegyvásárlási linken látható:

KEDVEZMÉNYES JEGYEK

Egy tranzakció keretén belül egy felnőtt jegyhez maximum 4 gyermekjegy vásárolható.

A Kultúrát Apától program keretében a kedvezményes jegyvásárlás lehetősége az előadás előtt egy héttel lezárul, így a János vitéz daljátékra 2020. január 4-én éjfélig – illetve a készlet erejéig – lehet a kedvezményes jegyeket megvásárolni:

KEDVEZMÉNYES JEGYEK

KULTÚRÁT APÁTÓL

Modern viszonyaink között alig maradt lehetőség, hogy az apák valódi helyzetekben mutathassák meg, hogyan viselkedik egy férfi. Pedig az apai példamutatás ma még fontosabb lenne, mint valaha. Ezért indította el a Férfiak Klubja a Kultúrát Apától kezdeményezését, hogy új lehetőség nyíljon az apa-gyerek egymásra hangolódásra.

Ilyen találkozásra hívunk most minden apát/nagyapát és gyermekét egy olyan illusztris helyre, mint az Erkel Színház, ahol Kultúrát Apától programunk keretében a Magyar Állami Operaház repertoárjából most Kacsóh Pongrác méltán népszerű János vitéz című daljátékára lehet kedvezményesen jegyet vásárolni.

Mivel Kultúrát Apától kezdeményezésünk elsődleges célja, hogy az apák/nagypapák a gyerekeikkel közösen szerezzenek kulturális élményt, ezért kérünk mindenkit, tartsa ezt tiszteletben, és ha nem jogosult kedvezményes jegyre, akkor hagyja meg azt olyanok számára, akik igen. A Magyar Állami Operaház összesen 150 jegyet bocsájtott programunk rendelkezésre és ebből is már jópár elfogyott, így nem érdemes késlekedni a vásárlással!

Nagyon örülnénk, ha Kukorica Jancsi örökérvényű meséjén valóban apák/nagyapák és gyermekeik tudnának épülni, szórakozni.

Kulturális élmény Apától az új évben is!

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk