János vitéz daljáték – Kultúrát Apától!

2019. március 17 11:00 - Budapest

Szeretettel hívunk minden apát lányával/fiával együtt a Magyar Állami Operaház János vitéz című daljátékára!

Az előadásra a Férfiak Klubja Kultúrát Apától programja keretében az Operaház támogatásával - korlátozott számban - kedvezményes jegyek vásárolhatók.

Időpont: 2019. március 17. délelőtt 11.00 óra
Helyszín: Erkel Színház (1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 30.)

A kedvezményes jegyek vásárlásához KUPONKÓDOT kell igényelni, melyet e-mailben küldünk el. Ezzel a kuponkóddal lehet a kedvezményes jegyeket az Operaház honlapján megvásárolni. A kuponkód igényléshez kattints ide:

KUPONKÓD

Kedvezményes jegyárak a Férfiak Klubja Kultúrát Apától program keretében:
Felnőtt jegyár: 3600 Ft, 2900 Ft és 1500 Ft/fő.
Gyermekjegy: 1800 Ft, 1450 Ft és 750 Ft/gyermek.
(Jegytérkép és helykiosztás a névre szóló e-mailben megküldésre kerülő, egyedi, egyszer használatos kóddal, a jegy.hu rendszerén keresztül lesz majd látható a vásárlási folyamat során.)
A kedvezmény kizárólag az előzetesen megküldött kuponkód használatával érvényes! Egy tranzakció keretén belül egy felnőtt jegyhez maximum 4 gyermekjegy vásárolható.

A Kultúrát Apától program keretén belül a kedvezményes jegyek csak 2019. március 9-ig, illetve a készlet erejéig elérhetőek, ezért minél hamarabb érdemes megszerezni őket, nehogy lemaradjatok!

A kuponkód igényléshez kattints ide:

KUPONKÓD

KULTÚRÁT APÁTÓL

Régebben az apákkal közös programok természetesek voltak a családban, jártak még focimeccsre, együtt végezték a kerti munkát, a barkácsolást vagy az autószerelést. Mára jóformán nem maradt lehetőség, hogy az apák valódi helyzetekben mutathassák meg, hogyan viselkedik egy férfi. Pedig az apai példamutatás ma még fontosabb lenne, mint valaha. Ezért indította el a Férfiak Klubja kultúrmisszióját, hogy új lehetőség nyíljon az apa-gyerek egymásra hangolódásra. Mert az összes tényező közül az apa mintája a legmeghatározóbb a gyerekek kultúra-szeretetének kialakulásában is.

Ilyen találkozásra hívunk most minden apát és gyermekét, méghozzá egy olyan illusztris helyre, mint az Erkel Színház, Kacsóh Pongrác méltán népszerű műve, a János vitéz, mely Petőfi Sándor elbeszélő költeménye alapján készült. Kacsóh daljátékát 1904-ben vitték először színre, méghozzá a legendás Fedák Sárival a címszerepben. Most Palcsó Sándor kiváló rendezésében, parádés szereposztással láthatja a nagyközönség. A János vitéz, melyet Kosztolányi a „magyar Odüsszeiának” nevezett, igazi férfi fejlődéstörténet, mely azt mutatja be, hogy miként érik a felelőtlen, szerelmes pásztorfiú, felelősségteljes, felnőtt férfivá, férjjé, királlyá.

Találkozzunk az Erkel Színházban, legyen egy örömteli, izgalmas apa-gyermek programotok a kultúra jegyében!

Üdvözlettel, a Férfiak Klubja

Jelentkezem!
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk