Csatlakozás itt! - Apa-Fia Körök

Apák, Fiúk, Nagyapák! Fiaitokkal együtt csatlakozhattok a Férfiak Klubjához a Ti lakóhelyeteken is! Hölgytársainkat is kérjük, hogy felhívásunk linkjének továbbküldésével értesítsék, buzdítsák részvételre a Férfiakat!

Apák, Nagyapák jelentkezését várjuk, megbeszélni a részleteket! Gyermekeitek csak általatok tudnak kapcsolódni a Férfiak Klubja eszmeiségéhez. Ápoljuk együtt a helyes mintát, mutassunk jó példát!

APÁK, NAGYAPÁK, FIÚK, Férfiak!

Gyermekeitek csak akkor tudnak a Férfiak Klubjához csatlakozni, ha TI előbb jelentkeztek ITT és elindítjuk az Apa-Fia Köröket!

A Férfiak Klubja minden helységből, az Apa-Fia Körök szervezésében részt vállaló Nagykövetek és Attasék jelentkezését várja! Kattints az alábbi képre, és jelentkezz neved, helységed megadásával, illetve pár mondattal magadról és arról, miért tartod jónak elindítani a Férfiak Klubja Apa-Fia Köreit.

Örülünk, hogy a Férfi Értékek átadásával is együtt tehetünk a jövő generáció boldogulásáért!

Hamarosan jelentkezünk.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk